Fraudă electorală la Chișineu-Criș, anunțată pe Facebook de către o arădeancă

O arădeancă a postat pe pagina de Facebook faptul că la „secția 119 – Pădureni  a fost sesizat primul caz de fraudă electorală”

Simona Moca spune că o parte dintre alegătorii înscriși pe listele de votare de la acea secție „ne-au informat în jurul orei 11:00 că un membru al unuia dintre partidele aflate în cursa electorală a recurs la influențarea voturilor la intrarea în curtea secției Pădureni. Vă reamintim, dragi politicieni, că influențarea votului unei persoane în  fața secției de votare este considerată FRAUDĂ ELECTORALĂ.

I-am făcut plângere penală persoanei în cauză, atât la sediul Poliției Chișineu Criș cât și la Biroul Electoral și am apelat la vigilența poliției și a jandarmeriei pentru a împiedica alte încercări de fraudă. Le mulțumim celor care ne-au adus la cunoștință incidentele și vă rugăm pe această cale să ne semnalați orice probleme de acest gen pentru a putea împiedica fraudarea alegerilor. Pe colegii din celelalte partide îi îndemnăm la calm și fair play pentru a ieși cu capul sus din aceste alegeri tot mai tensionate. Să ne vedem cu bine

P.S. suntem dispuși să retragem plângerea penală dacă persoana în cauză își recunoaște greșeala și își cere scuze public pentru fapta comisă”, este mesajul postat.

Simona Moca este candidată la funcția de primar al orașului Chișineu Criș. 

Adauga comentariu