FOTO Magazinul de bijuterii a cărui inaugurare a ţinut opt ore. Foarte mulţi arădeni i-au trecut pragul încă din prima zi!

Sute de persoane au participat, luni, la inaugurarea unui magazin mai aparte în Arad. Este vorba despre magazinul de bijuterii Belladonna care cuprinde şi un studio foto fashion. La inaugurarea care a început la ora 13:00 şi s-a încheiat la ora 20:00 au participat persoane din diferite domenii de activitate. De la oameni de afaceri, la profesori universitari, directori de instituţii, jurnalişti. Doamnele şi domnişoarele au primit şi câte un trandafir la intrarea în magazin, iar la etaj în incinta studioului s-a putut servi câte un pahar de şampanie alături de brânzeturi alese. Magazinul se află pe strada Meţianu la numărul patru.  Începând de astăzi, 21 mai, magazinul de bijuterii „Belladonna” va fi deschis zilnic între orele 9.00-18.00, iar sâmbăta între 10.00 şi 14.00.

Cel care a adus acest concept în România este scriitorul Luca Vincenti. Fiind o noutate pentru Arad un magazin care să cuprindă şi un studio foto, evenimentul de deschidere s-a bucurat de un real succes.

M-am gândit să aduc şi în România o noutate. Aşa că pe lângă magazinul de bijuterii m-am gândit să fac şi ceva care să atragă. Am deschis şi un studio foto, astfel clientele care doresc să aibă fotografii pot face acest lucru. Îşi pot îmbrăca diverse ţinute la care să se potrivească bijuteriile şi pot să-şi facă astfel amintiri de neuitat. În magazinul nostru vechiul și noul se împletesc în mod fericit, rezultatul fiind colecţii de bijuterii cu pietre semiprețioase de calitate superioară, accesibile ca preț, care pot înfrumuseța ținuta oricărei femei: inele de logodnă, cercei cu cristale, brățări cu cristale, coliere bijiterii, accesorii, etc. Bijuteriile de argint Belladonna pot fi cumpărate în cutii de lemn personalizate cu un design aparte”, a declarat Luca Vincenti, directorul artistic.

Este vorba despre bijuterii de argint cu pietre semiprețioase. Conceptul Belladonna este concentrat pe comercializarea de bijuterii cu cristale semiprețioase și împletește în mod fericit tradiția bijuteriei artizanale italiene cu tendințele contemporane văzute în Portofino, Monte Carlo şi Coasta de Azur.

„Belladonna” urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se găsesc atât în magazin cât și online, accesibile oricărui buzunar, care să încânte privirea admiratorilor. Bijuteriile de argint pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei.

Marca își are propria istorie, ce pornește din anul 1893 când Paolo împreună cu fiul său Riccardo, au pus bazele unei afaceri cu bijuterii destinate în principal reprezentanților marilor familii nobiliare din Italia. De altfel, Paolo se evidențiase deja ca aurar și artizan de bijuterii și obiecte prețioase şi a început să exporte nume de firmă în străinătate.

 

Soția sa, Medea Costa, având o mare pasiune pentru desen și o mare capacitate creatoare, se va remarca prin designul deosebit al pieselor realizate în micul atelier al lui Paolo. Riccardo s-a născut și a crescut în ambientul micului magazin de bijuterii cu pietre semiprețioase și prețioase al părinților săi, frecventat de toată lumea bună a Italiei.

În anul 2013, tradiția a fost reluată și reîmprospătată sub o conducere nouă şi anume cea a scriitorului Luca Vincenti. Acesta a revoluţionat ideea de marcă în direcţia vechii imagini de brand Belladonna. Bijuteria artizanală italiană a ajuns la un nou nivel, încorporând designul specific al cristalelor de o claritate excepțională.

Bijuteriile pot fi cumpărate atât de la magazinul din Arad care s-a inaugurat pe strada Mețianu cât și online de pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro. Fiecare bijuterie are un certificat de garanție.

 

Toate produsele comercializate sunt de proveniență italiană și sunt create cu aceeași măiestrie și design, ca și cea a anticilor artizani italieni, care au dat viață vechii tradiții a bijuteriei de lux. Cei care doresc mai multe informaţii despre produse pot accesta  http://bijuterii-belladonna.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Adauga comentariu