Fostul ofiţer DGA, George Tabuia plânge în curtea IPJ după ce află că a fost pus sub control judiciar. Este acuzat de şantaj!

George Tabuia, fost ofiţer al DGA Arad, a fost filmat în curtea IPJ Arad, instituţie la care lucrează de puţin timp, plângând în hohote. Acesta a fost înştiinţat că a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar de şantaj.

Acesta i-ar fi cerut 200 de euro unei persoane care a făcut lucrări de montare a unor geamuri termopan la casa socrului său. În filmare se poate vedea cum fostul agent al DGA plânge şi exclamă “Să n-o dai la nimeni!”.

 “Inculparea mea în acest caz de șantaj este produsul minții colegului meu, ofițerul de poliție Vasile Mereanu, care, de șase ani încoace, de când m-am angajat la Direcție (e foarte important de precizat asta: cu atribuțiile de a penetra mediile sensibile – adică de a intra în lumea interlopă) îmi face zile negre, mă umilește și mă amenință că o să mă bage la pușcărie pentru că… am prieteni din lumea interlopă! Acesta s-a folosit de cearta mea cu fostul meu prieten foarte bun, Sergiu Brișan, care este nimeni altul decât «omul nostru, al D.G.A.», pe care l-am folosit la denunțuri, flagrante și documentări de probatorii, iar așa-zisul șantaj pornește de un gest al meu – pe care regret că nu l-am gândit mai bine înainte de a-l face – de a-l ajuta să iasă dintr-o situație financiară-limită. În fapt, i-am făcut rost de o lucrare de construcții constând în montarea unor geamuri termopan la socrul meu acasă. Pentru lucrarea respectivă, după ce ne-am certat, recunosc că i-am cerut 200 de euro, ca răsplată pentru că i-am găsit-o… și recunosc că am greșit când am făcut asta”, a declarat George Tabuia pentru criticarad.ro.

George Tabuia este soţul consilierului municipal liberal Roxana Tabuia.

Adauga comentariu