Fostul jandarm arădean care şi-a UCIS fratele, critici dure la un post central de TV! (VIDEO)

Nicolae Alexandru, fostul jandarm arădean care în urmă cu câteva zile şi-a înjunghiat mortal fratele, a avut o ieşire în presa centrală din România. În cursul anului 2010, criminalul, pe atunci jandarm, a fost prezent la OTV, post patronat de Dan Diaconescu, şi a adus acuze conducerii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Arad. Materialul video poate fi urmărit mai jos.

În momentul apariției în emisiunea difuzată de OTV, fostul jandarm era pus la dispoziția inspectoratului, după ce fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de către o instanță din Timișoara, pentru că ar fi bătut o persoană. După apariţia la televiziune, jandarmul a fost trecut în rezervă.

Nicolae Alexandru i-a înfipt un cuţit în inimă fratelui său, Sabin, din pricina unei moşteniri de pe Valea Cladovei.

Mama celor doi gemeni i-a lăsat victimei moştenire o casă, de care nu avea habar criminalul. În urmă cu două zile, între cei doi a izbucnit un conflict din pricina acestui imobil, iar nicolae şi-a omorât fratele.

Criminalul a fost prezentat de către procurorul de caz judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Adauga comentariu