Fosta primăriţă din Petriş a plecat voluntar în Africa

Fostul primar al comunei Petriş, Irina Lazăr Onescu, actualul consilier judeţean, a plecat voluntar în Africa. Aceasta a ajuns în Arusha, unde va petrece timp de două săptămâni la un orfelinat. Consilierul judeţean nu a părăsit ţara decât după ce a efectuat testul Covid.

„Asta stă scris pe poarta școlii-orfelinat Good Hope din Arusha (Tanzania), locul în care îmi voi petrece următoarele două săptămâni, alături de cei mai simpatici și veseli copii. Vom face împreună cursuri de desen și pictură, lecții de engleză și tot felul jocuri și activități didactice.Sunt aici ca voluntar, dornică să învăț de la ei și cu ei ce înseamnă bucuria sinceră, diversitatea și prietenia. Luni începem orele și abia aștept să vi-i prezint pe elevii mei. Weekend fain, tuturor”, a scris Irina Lazăr Onescu pe pagina de Facebook.

Amintim că şi pe perioada mandatului de primar, Irina a avut proiecte care includeau copiii.

UPDATE: Irina Lazăr Onescu a declarat pentru Ziar de Arad că o să a aibă şi câteva întâlniri cu administrația locală de acolo, din districtul Arusha, să discute o posibilă înfrățire cu Aradul. Aceasta a specificat că Arusha e punctul de plecare către Kilimanjaro și pentru safari.  

Adauga comentariu