Fosta pensiune Everest revine la viață cu deschiderea sălii de evenimente și camere în regim hotelier. Duminică copiii vor avea parte de un show gratuit!

Unele afaceri care și-au închis porțile în timpul pandemiei sau imediat după încep să se redeschidă. Este și exemplul unei foste pensiuni din Arad care a fost preluată de un alt administrator și se va redeschide sub o nouă formă. Afacerea a fost preluată de tinerii Cristina și Sam (Criss&Sam) care vor inaugura sala de evenimente a pensiunii din Grădiște (fosta Everest), duminică de la ora 17.00.

„Pentru că este primul eveniment organizat de noi avem și câteva surprize. Vom oferi un show gratuit copiilor, care vor participa la deschidere, iar părinții care îi însoțesc vor putea petrece o seară de socializare. Avem și un meniu special la un preț modic: 50 de lei pentru adulți în care este inclusă cina, în stil bufet suedez, o băutură răcoritoare sau o bere și o cafea. Prețul meniului pentru copii este de 25 de lei și cuprinde mâncare și un suc sau o apă. Îi asteptăm cu drag pe cei care doresc să petreacă duminică, de la ora 17.00, alături de noi. Mâncarea va fi livrată de firma Amoretti. Se poate asista la show și fără a se servi cina”, a declarat Sam.  

Cei care doresc să partricipe la evenimentul de inaugurare și la show-ul pentru copii trebuie să facă revervări la numărul de telefon: 0746142749.

Începând de săptămâna viitoare cei care doresc un eveniment în locația respectivă pot să rezerve. Capacitatea sălii este de 100 de persoane. Vor exista și camere de închiriat în regim hotelier.

 

 

Adauga comentariu