A fost inaugurat primul hotel de 5 stele din Arad. Aniroc Signature Hotel aparține familiei Țucudean!

Primul hotel de 5 stele din Arad a fost inaugurat, joi seara, în prezența  a numeroși invitați, printre care fotbaliști, directori de instituții, oameni de afaceri, oficialități locale și județene. Este vorba despre Aniroc Signature Hotel 5 stele, de pe strada Vasile Goldiș, care aparține familiei Țucudean –Cosma.

De când m-am lăsat de fotbal am pus foarte mult suflet în acest frumos proiect. Eu și sora mea vă mulțumim că sunteți alături de noi”, este mesajul lui George Țucudean, adresat celor prezenți la evenimentul de inaugurare.

Cel care se va ocupa de administrarea hotelului este Raul Duca:

„Sunt alături de o familie care a realizat multe pentru acest județ și cred că această ultimă investiție nu face decât să aducă cinste. Am avut plăcerea și norocul să lucrez inclusiv cu bunicul domnului George, cu tatăl lui și acum cu el. Sunt exprem de fericit că sunt aici”.

De designul, arhitectura și realizarea mobilierul s-a ocupat KUBIKA ATELIERE. A fost preluat stilul industrial al clădirii și dus în cele mai mici detalii în toate piesele de mobilier, placări de pereți, într-un stil purist, totul fiind realizat din metal, lemn și sticlă. Astfel, un hotel construit de arădenii noștri.

O provocare, în spatele căreia au stat mii de ore de muncă, dar, cu un rezultat spectaculos.

Dacă, în camere, piesele de mobilier, îmbină sub stilul industrial, elemente unde predomină lemn, sugerând confort, parterul, zona de bar și restaurant, a fost dusă într-un extrem industrial, fiind folosite elemente metalice, în niște forme și finisaje absolut unice. Încă o dată, amprenta celor de la Kubika ateliere în aceste elemente de design și detalii de execuție care îți fură privirea.

Restaurantul hotelului a fost dat pe mâna cunoscutul chef Raul Vidican.

Pe lângă faptul că este primul de lux, de cinci stele, camerele au ceva aparte. Fiecare poartă numele unui sat, a unei comune, sau a unui oraș din județul Arad. Doar o cameră poartă numele Maxi și Marc (cei mai mici membri ai familiei). Ei împreună cu verișoara lor sunt cei care au ajutat la tăierea panglicii în această seară. De asemenea, pe pereți sunt imagini cu Aradul de altădată. Sunt 73 de camere și 7 apartamente. Este sală de conferințe și parcare subterană. Doar o cameră poartă numele Maxi și Marc (cei mai mici membri ai familiei). Împreună cu verișoara lor sunt cei care au ajutat la tăierea panglicii în această seară.

Fiecare cameră are minibar, expresor de cafea, fierbător de apă. Totul este făcut din materiale de calitate. Încălzirea este pe biomasă cu o recirculare de gaze de ultimă generație. Camerele toate au aport de aer proaspăt și aer condiționat (cald si rece) pe toată dura anului. Este dotat cu Spa și sală de Fitness. Sala de conferințe și evenimente are o capacitate de aproximativ 200 locuri. Restaurantul interior are 80 de locuri  și terasa 60 de locuri, iar parcarea subterana 40 de locuri.  Restauranul va fi deschis tuturor, indiferent dacă sunt cazați sau nu la hotel. 

Aniroc Signature Hotel 5 a fost ales în memoria Corinei Țucudean (n.r. citit invers Aniroc-Corina) care a pierdut lupta cu o boală necruțătoare mult prea devreme.

Citește și: Urcă valoarea Aradului prin hotelul inedit cu camere care poartă denumirea localităților. Aniroc Signature Hotel 5 stele va fi inaugurat în curând!

 

Comentarii

Csl Sebastian

24.06.2022 10:32
Succes Bine este și așa Că de restu

Adauga comentariu