A fost găsit şoferul care a abandonat un autoturism avariat în curtea unei femei. Este din Cluj şi are 25 de ani!

Şoferul autoturismului abandonat, în urmă cu câteva zile, în curtea unei femei, a fost găsit. Este vorba despre un bărbat din Cluj.

„În această dimineață în jurul orei 7:20, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, de către o femeie despre faptul că în curtea imobilului său de pe strada Petru Rareș din municipiul Arad se află un autoturism avariat și fără plăcute de înmatriculare. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii Biroului Rutier care au constatat că cele sesizate se confirmă, evenimentul rutier petrecându-se în jurul orei 24:10”, era declaraţia reprezentanţilor IPJ de acum câteva zile.  

Autoturismul a fost atunci ridicat şi polițiștii au continuat cercetările.

Astfel, astăzi, polițiștii Biroului Rutier au identificat conducătorul autoturismului avariat și ulterior abandonat. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, din localitatea Apahida, județul Cluj.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, neprezentarea în vederea declarării evenimentului rutier în termenul de 24 de ore în baza O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și blocarea accesului într-un imobil, valoarea totala a sancțiunilor fiind de 1950 de lei.

De asemenea bărbatul a mai fost sancționat contravențional cu amendă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19,  pentru neprezentarea certificatului de vaccinare și circulația pe drumurile publice după ora 22, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 30 de zile”, a declarat Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

 

 

Adauga comentariu