A fost dansator de mic copil, iar de trei ani formează campioni și modelează caractere

Clubul sportiv Dum Dance Team a împlinit luna acesta trei ani de activitate de la înființare. Clubul sportiv Dum Dance Team sau Clubul Campionilor  așa cum i se mai spune, datorită faptului că este unicul club de dans din Arad care are două perechi campioane naționale la Campionatul Național de Clase din acest an, și încă o pereche în anul 2016, dar și datorită rezultatelor extrordinare pe care acești copii le obțin la fiecare competiție. Clubul s-a infiintat în anul 2015 la inițiativa tânărului Andrei-Claudiu Dumitrascu, din dorința de a crea performanța în acest sport și din dorința de a crea o echipă puternica, unită, o echipă performanța.

„Suntem un club relativ tânăr, dar care în trei ani de zile a ajuns clubul cu cele mai bune rezultate din Arad, un club care participă la competiții nationale cu un număr impresionat de perechi. Suntem singurul club din Arad care are în palmares câștigate trei campionate de clase, respectiv trei perechi campioane naționale la Campionatele de Clase din 2016 și 2018. Încă de la începutul am reușit să ne creăm un renume prin locurile fruntașe ocupate de sportivii noștri, iar Dum Dance Team este clubul unde, pe lângă rezultatele competiționale glorioase, valorile morale precum respectul, sinceritatea și bunul simț sunt la ele acasă. Clubul nostru are o intensă activitate în dansul sportiv de performanță,  participand de fiecare dată cu un număr impresionant de perechi la competiții naționale, unde se întorc cu rezultate glorioase, punând astfel Aradul pe harta dansului sportiv românesc.

Principalul scop al clubului este înalta performanță și de fiecare dată țelurile propuse au fost atinse. Activitatea competiționala este continuă și aduce după fiecare competiție noi rezultate glorioase. Sportivii nostri participă aprope în fiecare weekend la competiții nationale prin țara unde se clasează pe locuri fruntașe. După doar un an de zile, clubul sportiv Dum Dance Team a devenit foarte cunoscut  prin prisma rezultatelor deosebite pe care acești copii le-au obținuit și am devenit clubul cu cele mai bune rezultate din Arad și de atunci progresăm continuu. Determinare, unitate și muncă sunt cele trei principii care stau la baza clubului și care definesc această echipă. Clubul cu rezultate dosebite la competiții importante, într-un timp foarte scurt demonstrează de fiecare dată, la fiecare competiție, că munca multă, determinarea, și spiritul de echipă aduc imensele satisfacții și aprecieri și fac ca numele clubului să fie auzit pe podiumurile competițiilor din țară” ne spune antrenorul Claudiu  Dumitrascu.

Antrenorul clubului Claudiu Dumitrașcu este un tânăr pasionat de predat și foarte îndrăgit de copii. Fost dansator de mic, tânărul antrenor este un perfecționist care are o putere de muncă și o ambiție de fier. Iubește copiii și copiii îl iubesc, deși este un profesor extrem de exigent cu reguli clare de disciplină. Modul în care copiii vin cu drag la cursuri, deși ies din sala de antrenament leoarcă, demonstrează că acolo unde pui pasiune și implicare, ies lucruri mărețe.

„Rezultatele noastre, numărul mare de perechi de performanță, numărul mare de solicitari pentru înscrierea la cursurile clubului nostru, prestigiul clubului, numeroasele noastre colaborări, aprecierile oamenilor, susținătorilor și ale partenerilor noștri, copiii care ne reprezintă, dragostea cu care ne înconjoară, respectul pe care îl avem unii fata de ceilalți, dar mai ales încrederea parinților în echipa Dum Dance Team, reprezintă rezultatul unei munci continue. Disciplina, unitatea și munca, sunt regulile noastre de aur, iar mottoul nostru este: «Formăm campioni, modelăm caractere», încheie Claudiu.

 

Adauga comentariu