Focuri de armă, pe străzile Aradului! Interlopul Daniel Dragoman a fost împușcat în picior

În jurul orei 4,30 a dimineții de luni, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că pe raza municipiului Arad, un bărbat de 39 de ani din localitatea Horia, ar fi fost agresat prin împușcare de către persoane necunoscute. Este vorba despre Daniel Dragoman, fostul locotenent al lui Uțu Rohozneanu - șeful unei grupări infracționale care acționa în Arad.

Polițiștii fac cercetări în acest caz  și au deschis un dosar pentru tentativă de omor.

”Se efectueaza cercetari sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Tribunalul Arad, in vederea identificării celor care se fac vinovati de comiterea faptei. In cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor, detinere si uz de arma letala fara drept”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Dragoman este internat la Spitalul Județean Arad, pe secția de Chirurgie.

UPDATE. Conform unor surse, Daniel Dragoman a fost atacat în apropierea casei sale din cartierul arădean Confecții. Atacatorii sunt doi bărbați care l-au deposedat pe Dragoman de o importantă sumă de bani.

UPDATE 2. Surse din apropierea lui Daniel Dragoman spun că acesta a fost împușcat în coapsa piciorului stâng. Atacatorii ar fi folosit un pistol cu calibrul de 9 milimetri.

Adauga comentariu