Florin Mureşan are nevoie în continuare de sprijin financiar. Se poate recupera cu ajutorul unui robot!

Florin Mureşan, sportivul de elită, care a paralizat în urma unui accident are în continuare nevoie de ajutor. Florin este membru al lotului naţional de Karate Tradiţional, el fiind multiplu campion naţional, european şi mondial. Acesta este ispector în cadrul structurii SASS aparţinând Penitenciarului Arad.

Florin a făcut luni prima tură de celule stem în Germania la Anova clinic.

 „Se simte bine. Prima tura a fost intravenos, iar următoarele doze vor fi prin puncție lombară! După celulele stem am venit în Bochum pentru a vedea dacă Florin poate utiliza ROBOTUL CYBERDYE! Acest robot se activează doar dacă detectează un anumit semnal la nivelul picioarelor transmis de Florin! Minunea a fost ca acest robot s-a activat, li Florin se poate bucura de recuperarea cu acest robot!

Din pacate este foarte scump 500€/ședința , iar Florin trebuie sa facă timp de 3 luni!

Acest robot il va ajuta enorm pe Florin în recuperarea sa! Fiecare semnal pe care îl simte robotul îl va intesifica de accea este foarte important ca Florin să urmeze acest tratament! Vă las mai jos un link sa înțelegeți mai bine despre ce este vorba!

https://www.ccr-deutschland.de/en/

Cine dorește sa ne mai fie alături si sa il ajutam împreuna pe Florin să meargă din nou poate să doneze în unul dintre conturile următoare!

Pas cu pas pana la primul PAS împreuna alături de Florin !” este mesajul postat de apropiaţii sportivului.

Pay Pal

https://gogetfunding.com/alaturideflorinmuresan/

RO90BTRLRONCRT0125847001 - CONT RON

RO40BTRLEURCRT0125847001 - CONT EUR

RO19BTRLCHFCRT0125847001 - CONT CHF

Titular cont: Muresan Florin Paul

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Adauga comentariu