Florin Maliţa şi Alin Iovănuţ rămân sub control judiciar

Tribunalul Arad a decis ca Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa, atacatorii lui Daniel Dragoman, să rămână sub măsura controlului judiciar. Acest fapt presupune că cei doi nu pot comunica cu victima, nici cu martorii din dosar. Nu au voie să părăsească teritoriul României fără acordul instanţei şi trebuie să se prezinte lunar la sediul IPJ.   

În noaptea de 1 octombrie anul trecut, Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa l-au atacat pe Daniel Gragoman. Au tras şi două focuri de armă, unul dintre gloanţe lovind piciorul victimei.  

„Din probele administrate până în acest moment procesual a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în data de 1 octombrie 2018, în jurul orei 04.00 A.M., în municipiul Arad, în faţa locuinţei concubinei sale, persoana vătămată, după ce s-a dat jos din autoturismul său, a fost atacată de unul din cei doi inculpaţi, sosiţi de asemenea la locul faptei cu un alt autovehicul. În timpul confruntării victimei cu acesta, celălalt inculpat a executat două focuri de armă, după o prealabilă ameninţare. Cel de-al doilea proiectil tras a lovit coapsa piciorului stâng al persoanei vătămate determinând leziuni traumatice specifice unor plăgi prin împuşcare. Consecutiv agresiunii, profitând de retragerea victimei care a constatat că este rănită, unul dintre inculpaţi a sustras borseta aparţinând persoanei vătămate în interiorul căreia se afla o sumă de bani. După incident, cei doi inculpaţi şi-au asigurat scăparea, unul prin fugă, iar celălalt deplasându-se cu autoturismul”, se atrată în rechizitoriul Parchetului.

Suma despre care se vorbeşte că i-ar fi fost furată lui Daniel Dragoman este de 250.000 de euro! De altfel, acesta a solicitat instanţei punerea sechestrului pe bunurile atacatorilor săi, până la concurenţa acestei sume, măsură ce a fost aprobată de intanţă.

Adauga comentariu