Florin Farcaşiu a marcat împlinirea a 30 de ani de când conduce comuna Târnova. „Voi candida pentru un nou mandat”

Florin Farcaşiu, primarul comunei arădene Târnova, este de 30 de ani în această funcţie. A fost votat pentru prima dată ca primar în ziua de 10 ianuarie 1990, de către membri CFSN din comună. De atunci a câştigat alte şapte mandate.   

„Am fost desemnat, la numai 24 de ani, să conduc destinele acestei comune. Imediat după Revoluţie, un grup de oameni a decis să mă pună primar. Era, la nivelul comunei, un comitet de conducere format din 35 de persoane. Cineva a propus, ţinând cont de faptul că tinerii au făcut Revoluţia, ca noul primar să provină din rândul tinerilor. În dimineaţa de 10 ianuarie 1990 nu ştiam că mă voi întoarce acasă primar. A fost o perioadă de interimat, aşa cum era în întreaga ţară, până în 1992, atunci când au avut loc primele alegeri locale. De atunci am fost ales de şapte ori primar al comunei Târnova”, spune Florin Farcaşiu.

De-a lungul acestei perioade, Florin Farcaşiu a candidat ca independent, ca membru al PNŢCD, iar mai apoi ca membru al PNL, partid din care face parte şi astăzi.

Ieri, în cadrul unui eveniment festiv, edilul a marcat împlinirea a 30 de ani de când conduce destinele comunităţii din Târnova. Mai mult, acest a afirmat că va candida pentru un nou mandat de primar.  „Vă anunţ la modul oficial că voi candida pentru un nou mandat de primar al comunei Târnova. Am proiecte importante pe care doresc să le pun în practică şi sper ca oamenii să fie alături de mine”, a mai spus Florin Farcaşiu.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi primari din zonă, preşedintele CJA, Iustin Cionca, consilierul judeţean Simona Stan şi senatorul Ioan Cristina. În declaraţiile făcute, aceştia l-au felicitat pe Florin Farcaşiu pentru performaţă.

Adauga comentariu