Flatulentele din capul Dianei Achim, politruca pusa director la Colegiul National Moise Nicoara, o fac sa fie supi pe Ziar de Arad

De cateva zile, sinecurista politica Diana Achim, ce indeplineste functia de director la Colegiul National Moise Nicoara, nu are altceva mai bun de facut decat sa ne asasineze cu telefoane si semeseuri vrand sa afle de ce folosim pe pagina de Facebook o fotografie cu Colegiul, de altfel cumparata de pe o agentie de presa respectabila de catre noi, iara nu ciordita.

Am verificat la Cartea Funciara pentru a vedea daca nu cumva terenul si cladirea Colegiului au fost trecute pe numele Dianei Achim, daca nu cumva colegiul i-a trecut in proprietate. Din fericire, nu, inca "Moise Nicoara" este proprietatea Statului Roman.

Tantica asta rubiconda are atatea flatulente in cap incat crede ca liceul e al muma-sii lasat mostenire. Nu e. Putem folosi ORICE poza vrea muschiul nostru atata vreme cat avem drept de copyright pe ea.

Respectam Colegiul National Moise Nicoara, dar ne doare in cot de basinile din capul directorilor vremelnici, pusi politic.

Pana sa se intereseze ghionoaia de Achim in ce masura poate fi folosita imaginea scolii, noi nu o rugam, ci ii ordonam in calitate de cetateni sa respecte legea si sa updateze imediat site-ul marelui colegiu cu informatiile publice prevazute de LEGE si, in special, cu declaratiile de avere aferente lui 2017. 

Ca azi nu erau, motiv pentru care am depus sesizare la ANI exact azi, sambata. Fiindca putem.

Si daca tot discutam despre lege, tot legea o obliga sa updateze site-ul si cu hotararile de CA din 2017 si 2018, ca altfel o sa intram la banuieli ca isi desfasoara activitatea in totala lipsa de transparenta financiara si decizionala.

Tanti Achim, daca te plictiseai, o sa dai in curand cu subsemnatul la Agentia Nationala de Integritate.

Si spune-i lui Falca ca (sic!) distractia abia incepe.

Comentarii

Alta tanti ghionoaie

27.02.2018 19:40

Câte clase ai, stimate domn?

Adauga comentariu