Firma Tehnodomus „îşi dă cu tesla în coaie” şi spune că vrea prelungirea contractului de execuţie pentru stadionul UTA!

Reprezentanţii firmei Tehnodomus, abonată la lucrări serioase pe bani publici...la fel de serioşi, au transmis presei un punct de vedere privind lucrările de la stadionul UTA.

Aceste lucrări, conform contractului trebuiau finalizate ieri, 21 mai 2018. De altfel, acest termen nu este primul avansat de societate, de-a lungul anilor ridicarea stadionului „Francisc Neuman” a tot fost amânată.

Acum, reprezentanţii Tehnodomus spun că au solicitat Primăriei Arad (bineînţeles că primarul Falcă va fi îngăduitor!) să decaleze termenul de finalizare cu şase luni.

Aceştia motivează că vremea nevaforabilă, neeliberarea amplasamentului la timp (adică predarea creşei, a turnului şi a spălătoriei) au făcut imposibilă încadrarea în termen.

Mai mult, cu un tupeu fără margini, în acelaşi comunicat se explică faptul că acoperişul arenei a trebuit reproiectat din cauza modificării normelor ISU.

De fapt, aceste norme s-au modificat după tragedia din clubul bucureştean „Colectiv”, adică acum mai bine de doi ani şi jumătate. Un termen cam lung pentru o proiectare după noile norme!

Tot reprezentanţii Tehnodomus spun că din cauza condiţiilor meteo nu s-a putut lucra 186 de zile, însă uită să spună că în unele zile însorite erau doar vreo câţiva muncitori la stadion.

Da fapt, prin ieşirea publică de astăzi, Tehnodomus încearcă să-l apere pe primarul Gheorghe Falcă, cel considerat de arădeni drept principal vinovat pentru nefinalizarea arenei din „Aurel Vlaicu”. Tehnodomus vrea să atenueze şocul primirii unor „pumni în gură” de către primarul Gheorghe Falcă.

O stratagemă care nu va ţine la suporterii „Bătrânei Doamne”, iar primarul va fi, la „inaugurarea” din această seară, ţinta scandărilor fanilor arădeni.

Comentarii

Lupei Marcela

22.05.2018 20:21

Nu e de mirare cand au plecat de la ei cei mai buni ingineri,muncitori din cauza salariilor de mizerie.Nu au stiut niciodata sa aprecieze valoarea oamenilor acum nu mai au cu cine sa lucreze.

Adauga comentariu