Fifor acuză presiuni puternice înainte de alegerile de vineri!

Senatorul Mihai Fifor, candidat la președinția PSD Arad, acuză faptul că unii dintre susținătorii săi sunt supuși unor presiuni cu doar câteva zile înainte de Conferința Județeană Extraordinară.

„În ciuda tuturor presiunilor inimaginabile la care sunt supuși colegii nostri cu drept de vot, în ciuda tentativelor disperate de încălcare grosolană a statutului partidului, vineri, pe 7 februarie, la Conferință, dăm o nouă șansă organizației noastre și facem schimbarea. Cu maturitate, înțelepciune, onestitate, curaj și încredere în șansa pe care o avem de a redeveni credibili în fața arădenilor. Facem o schimbare imperios necesară pentru reconstruirea PSD Arad, pe principii, valori și norme corecte, moderne, europene. Cu și pentru fiecare arădean în parte, construim un nou proiect politic și administrativ social-democrat, de dezvoltare a comunităților noastre. Numai împreună, suntem puternici! Pentru Arad!”, a fost mesajul transmis de senatorul Mihai Fifor.

Mihai Fifor și Dorel Căprar se luptă pentru șefia PSD Arad.

Deputatul Dorel Căprar a reacționat cu o postare similară și vorbește, la rândul lui, de metodele securiste folosite de tabăra adversă.

„Chiar dacă unii colegi cu drept de vot sunt amenințați cu metode securiste și cu un tupeu oltenesc needucat, în ciuda tentativelor disperate de a prelua conducerea partidului, deși arădenii nu-i apreciază pe cei veniți de ,,afară" ca să facă legea după bunul lor plac, vineri, pe 7 februarie, la PSD ARAD, continuăm să luptăm pentru oameni și drepturile lor. Avem maturitate, înțelepciune, onestitate, caracter, curaj și încredere. Dar nu avem șiretenie, tupeu, nu suntem meschini. Suntem aproape de arădeni, pentru arădeni, noi suntem arădeni! Am demonstrat că se poate, continuăm să fim în slujba arădenilor. Dezvoltăm comunitatea cu cinste, onoare și sufletul curat! Totul pentru Arad! ”, a fost reacția deputatul Dorel Căprar.

Adauga comentariu