Fetiță de 11 ani, lovită de mașină pe o trecere pentru pietoni din Micălaca! Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un accident de circulație a avut loc vineri dimineață în cartierul arădean Micălaca. O fetițiă de 11 ani a fost lovită de un autoturism și transportată la spital. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar rudele victimei cer ajutor celor care au fost martori la eveniment.

„Astăzi înainte de ora 8 un tâmpit a lovit o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni sub viaduct in micalaca la bila si a fugit de la locul accidentului ca un nesimțit, fetiță fiind transportată la spital de către o ambulanță! Dacă cumva cineva a văzut incidentul sau poate ajuta cu o informatie va rog sunați la nr. 0742 308 414”, spune Adrian Hărșan, unchiul fetiței.

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Arad, spune că fetița a fost rănită ușor, i-au fost făcute investigații și că va putea pleca acasă.

UDPATE: Reprezentanţii Poliţiei Arad au anunţat că: „Astăzi, în jurul orei 10,50, polițiștii Biroului Rutier au fost anuntați de personalul UPU Arad despre faptul că o fetiță de 11 ani a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza municipiului.

S-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 8,00, un autoturism s-a deplasat pe strada Voinicilor, din direcția străzii Renașterii înspre Bd. Nicolae Titulescu, iar la trecerea de pietoni aflată în zona pasajului CFR a surprins și accidentat ușor o minoră de 11 ani, care în calitate de pieton traversa strada pe trecerea de pietoni.

În urma evenimentului rutier, autoturismul a părăsit locul faptei. Victima nu a putut preciza numărul de înmatriculare, culoarea sau marca mașinii.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto vinovat de producerea accidentului cu minora de 11 ani, în persoana unui bărbat de 48 de ani, din Arad”

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Adauga comentariu