Festivalul FlorAR a inundat cu flori piaţa Avram Iancu şi strada Meţianu

Un regal de culoare, muzică și imagine, așa poate fi descrisă, în câteva cuvinte, cea de-a doua ediție a festivalului „FlorAr“, care are loc în acest final de săptămână în centrul Aradului.

Organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au pregătit pentru acest eveniment pe lângă o expoziție impresionantă de flori, imense figurine din flori și concerte și spectacole stradale, care, au legătură cu florile astfel încât toate să se îmbine perfect și să dea impresia, conform temei evenimentului, că „Aradul înflorește“.

Festivalul se defăşoară în Piața Avram Iancu și pe strada Mețianu, unde, din zeci de mii de fire de flori, de toate formele și culorile este amenajată o expoziție care se dorește a fi un adevărat spectacol decorativ.

Expoziția este amenajată din zeci de mii de plante, respectiv 15 sortimente de flori si 8 feluri de verdeață.

Din acestea sunt lucrate figurine cum ar fi: două zeițe ale primăverii înalte de 5 metri, poarta de intrare a festivalului, o capelă romană, un cuplu de dansatori, fluturi, mâini împreunate și tablouri realizate în întregime din flori.

În zona din imediata apropiere a Teatrului de Stat şi pe aleile din piaţa Avram Iancu sunt amenajate mai multe locuri din care cei ce trec pe aici pot mânca. De la hamburgherii cu carne de vită, până la tradiţionalii mici, arădenii îşi pot delecta papilele gustative.

Adauga comentariu