Festivalul Berii, cel mai așteptat eveniment de pe Ștrandul Neptun va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare. Vezi aici programul!

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an, care se desfășoară într-o locație îndrăgită de arădeni, va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare. Este vorba despre Festivalul Berii, care se va desfășura la Ștrandul Neptun din Arad, în perioada 24 – 26 iunie, unde vor fi amenajate două scene. Printre artiști se numără Dr Alban, Rednex, Paraziții, Zdob și Zdub, Dj Project.

 „La 23 de ani după debut, ne revedem la Ștrandul Neptun Arad să ciocnim în cinstea celui pe care ne mândrim să-l numim Festivalul Berii Arad. Din 2007 îl așteptăm, din ‘99 îi suntem părinți, iar în 2022 îl primim cu brațele deschise. Muzică, bere, atmosferă și dans pe două scene, într-un weekend deosebit la Ștrandul Neptun, unde cu 23 de ani în urmă a început totul cu Festivalul Eclipsei 1999”, spun organizatorii evenimentului.  

Biletele și abonamentele se pot achiziționa atât în mediul online, (festivalulberiiarad.ro), cât si fizic, la intrările principale, ( Podul Decebal și pasarela pietonală de pe mal) pe toată durata evenimentului.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură din Arad, Primăria Arad și Recons Arad.

Parcurile de distracții de la Festivalul Berii Arad 2022 sunt tărâmurile magice, unde distracția și jocul capătă noi înțelesuri atât pentru adulti cât și pentru copii.

„Ne-am asigurat că nu ne neglijăm cei mai mici dintre vizitatori astfel că am creat locul de joacă atât pentru adulți cât și pentru copii. Pentru adulți avem cel mai înalt Hally Gally, prezent vreodată în Arad. Vrem să fie atât un prilej de exprimare a creativității, de distracție, pentru cei mici cât și unul de repaus și relaxare pentru părinții însoțitori, într-un parc diferit de cele din mediul urban. Întreg spațiul de joacă a fost amenajat acordând o atenție deosebită siguranței celor mici și dispune de ansambluri de joacă cu zone de cățărat, tobogane, leagăne, balansoare, trambuline și insule de nisip. La locul de joacă au acces copii cu vârstă între 2 și 14 ani”, mai adaugă oranizatorii.

ABONAMENTE 75 Ron Family Pack-5 bucăți minimum, 375 Ron doar la Strandul Neptun. Abonamente 99 Ron online până în 23 iunie inclusiv, fiecare abonament include două beri la alegere, CIUC sau URSUS!

Adauga comentariu