„Fenta” cu stadionul UTA şi „scufundatul” în bazinul din Subcetate, noile jonglerii ale primarului Falcă

Mai multe lucrări din municipiul şi judeţul Arad, ce trebuiau finalizate de mult, aşteaptă campaniile electorale. De departe, obiectivul cel mai mediatizat este stadionul Francisc Neuman, lucrările la acest obiectiv trebuiau terminate în toamna anului trecut.

Nu este singurul obiectiv la care lucrările aşteaptă tăierile de panglici chiar în „buza” alegerilor. Aşa e mai practic pentru politicieni, cei care se vor înghesui să îşi aroge merite, să fie văzuţi în linia întâi. Aşa, arădenii vor avea imaginea inaugurării de pe Francisc Neuman, de exemplu, mai propaspătă, atunci când vor merge la vot.

Bazinul de înot din cartierul Subcetate trebuia finalizat în toamna anului 2016! O investiţie a Guvernului, prin Compania Naţională de Investiţii, la care Primăria Arad avea partea ei de contribuţie. Primarul Falcă nu şi-a făcut treaba la timp pentru ca acest obiectiv să poată fi dat în folosinţă. Cel mai probabil şi acesta va fi inaugurat puţin înainte de alegeri, poate chiar în vreo campanie electorală.

Faptul că arădenii sunt „traduşi” de primarul Gheorghe Falcă, nu reprezintă o noutate. Asememea strategii de „împingere” a unor lucrări până la termenul convenabil pentru partidul care conduce Aradul, au mai fost văzute încă de pe vremea PDL-ului. Arădenii nu sunt străini de asemenea practici venite în special din partea preşedintelui PNL Arad, Gheorghe Falcă.

Anul viitor vom avea două tipuri de alegeri: europarlamentarele şi prezidenţialele, iar peste doi ani: localele şi parlamentarele.

Refrenul PSD-ist, cum că „Falcă îşi bate joc de aceste obiective”, refren tot mai des cântat din sediul de pe bulevardul Revoluţiei, este total fals!

El nu îşi bate joc şi nici nu are interesul ca aceste lucrări să dureze la infinit, ci vrea doar ca acest „infinit” să pice exact când trebuie.

Rămâne de văzut dacă arădenii vor merge după „fenta” primarului Falcă sau dacă vor aplauda inaugurările şi îi vor pune „talpa” la alegeri.  

Comentarii

Ioan Teudan

15.04.2018 08:20
Rusine olteanului jongleur falca !

Adauga comentariu