Fâsâirea USR. Dan Barna: Suntem (CON)DAMNAȚI să facem alianță cu cei de la PNL

Președintele USR, Dan Barna, susține că la alegerile locale vor fi doar alianțe punctuale cu cei de la PNL, dar pentru alegerile parlamentare ”suntem condamnați” la o alianță USR-PLUS și PNL.

„Suntem condamnați să lucrăm împreună și vom face lucrul acesta, suntem obligați să facem funcțională această coaliție guvernamentală USRL-PLUS și PNL”, a precizat Barna pentru Digi24.

Dan Barna susține că din negocierile cu cei de la PNL a rezultat că alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie, dar alianțele pentru acest scrutin vor fi conjuncturale.

”Pentru alegerile locale s-a conturat data de 27 septembrie și cred că aceasta rămâne stabilă, din dicuțiile avute”, a mai spus liderul USR.

Adică USR "respinge vehement" orice acțiune nepopulară a PNL, dar la un vot în Parlament și pentru niște posturi consiliile locale, judeţene şi în guvern, n-ar zice nu!

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu