Familia din Vladimirescu care are „fabrica de sarmale” a redeschis Lake Grove

Forfotă mare în oraş în acest weekend. Putem spune că încet a revenit viaţa de noapte. Cel puţin evenimentele care au fost timp de trei zile au scos arădenii seara din case. Fie că vorbim de meciul dintre UTA şi Universitatea Craiova care s-a terminat cu victoria echipei gazde, fie că vorbim despre Arad Open Air Festival unde au fost trei zile pline de distracţie până târziu în noapte, fie de petrecerile organizate de Sfânta Maria sau de redeschidere a unor localuri închise în pandemie. Peste tot a fost voie bună.

Duminică seara zeci de arădeni au participat la redeschiderea sălii de evenimente de la lac.

Vorbim de Lake Grove. Locaţia a fost închisă odată cu venirea pandemiei, după 25 de ani de activitate, iar începând de aseară a prins viaţă. Practic de acum pot să reînceapă petrecerile. Toate cu respectarea normelor în vigoare. Este vorba despre nunţi, botezuri, majorate, dar şi despre alte genuri de evenimente. De asemenea, pentru doritori vor fi organizate şi evenimente cu meniu vegan. Sala s-a deschis sub coordonarea celor de la CamiSoriFamily. Este vorba despre soţii din Vladimirescu care şi-au dezvoltat o afacere cu sarmale. Astfel, sarmalele gustoase s-au mutat în inima Aradului. Vor fi evenimente în care sarmalele vor fi nelipsite de pe masă. Astfel, într-o atmosferă de mare sărbătoare şi cu bucate alese pe masă, timp de câteva ore, s-a petrecut alături de familia Crăciun (Camelia şi Sorin) şi de copiii lor care îi vor ajuta în afacere.

Atmosfera a fost intreţinută de Florin Opriţescu şi formaţia, dar şi de ansamblul de dansuri populare Florile Mureşului din Vladimirescu.

„În timpul săptămânii sala va funcţiona ca şi restaurant. Prin redeschiderea acestei săli am oferit şi locuri de muncă şi am redat viaţă unui loc atât de frumos”, a declarat Sorin Crăciun.

Mai multe informaţii despre sala de evenimente se pot obţine la numărul de telefon: 0749675314 sau pe pagina de Facebook CamiSoriFamily .  

Sorin Crăciun a lucrat mulţi ani ca şi agent de turism, însă într-o zi s-a gândit că doreşte să facă altceva. Aşa s-a decis în urmă cu câţiva ani să-şi deschidă o afacere cu murături, ajungând ca astăzi să aibă o linie de sarmale (se pot face comenzi pentru diverse evenimente), iar acum şi o sală de evenimente.  

 

Adauga comentariu