Falcă vrea “sânge pe pereţi”! Aşteaptă debarcarea PSD-iştilor de la conducerea deconcentratelor pentru a putea să-şi pună oamenii!

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, aşteaptă ca PSD-iştii să fie debarcaţi de la Prefectură şi de la conducerea unor instituţii deconcentrate. Odată cu învestirea Guvernului Orban, fostul edil al municipiului vrea să-şi impună anumiţi oameni în posturile de prefect, subprefect, director, director adjunct.

În cadrul unei conferinţe de presă acesta a susţinut că “orele prefectului şi subprefectului” sunt numărate. De asemenea, Falcă vrea să schimbe şefii de la ARR, Inspectoratul Şcolar, Direcţia Silvică. Nu mai puţin de 12 instituţii sunt în această situaţie.  

Liderul PNL Arad a aruncat acuze grele şi la adresa Prefecturii, anunţând că imediat după ce Florentina Horgea va fi înlocuită, la fel ca şi subprefectul, se vor face verificări amănunţite asupra modului în care s-au făcut anumite retrocedări. La anumite instituţii, unde directorii pot fi schimbaţi mai greu, Falcă a afirmat că se vor face audituri. Practic, prin ieşirea publică de astăzi, liderul PNL Arad vrea să le transmită unor directori că ar fi mai bine să plece singuri din funcţii.

Adauga comentariu