Falcă, tupeist până în măduva oaselor! Aruncă problema gunoiului în cârca lui Adrian Țolea, deși uită că tot el l-a pus pe funcție!

Primarul Gheorghe Falcă dă dovadă de un tupeu fără margini. Seara trecută, adică miercuri, „bombarda” mail-urile redacțiilor publicațiilor arădene cu un comunicat de presă în care încerca să „se scoată” în spinoasa problemă a gunoiului necolectat de Retim.

Arădenii se plâng de faptul că nimeni nu golește pubelele din fața imobilelor, iar problema a devenit una care a luat fața tuturor evenimentelor petrecute în Arad. Toți cei care critică situația îl consideră vinovat pe primarul Gheorghe Falcă. Vâzându-se cu imaginea șifonată, Falcă a trecut la atac.

A transmis prin comunicatul de presă, pe care probabil el însuși l-a dictat, că vina nu este a Primăriei Arad, ci a ADI Deșeuri, societate condusă de Adrian Țolea, consilier județean PNL.

„RETIM Ecologic Service SA este începând de marţi, 24 aprilie, noul operator de salubrizare în municipiul Arad, câștigând licitația organizată de ADI SIGD ARAD,   agenție care reprezintă toate primăriile din Arad, având în responsabilitate gestionarea deșeurilor în județ.  Este un contract semnat de ADI SIGD ARAD, nu de municipalitate”, se arată în comunicatul Primăriei Arad.

Bun. Deci Gheorghe Falcă se spală pe mâini. Spune un adevăr, însă realitatea este cu totul alta. Adrian Țolea a fost „plantat” în funcția de director al ADI Deșeuri de Falcă și de partidul pe care acesta îl conduce – PNL Arad. Atunci când ceva merge bine, Falcă își arogă merite, chiar dacă nu este o acțiune a Primăriei Arad. Atunci când lucrurile merg prost, se delimitează.

Zilele trecute, primarul Falcă și viceprimarul Călin Bibarț se aflau pe ștrandul Neptun, unde s-au lăudat cu investițiile care se vor face acolo. Reprezentanții Primăriei Arad au ieșit în față cu niște realizări sau posibile realizări de pe ștrand. Numai că ștrandul Neptun este în subordinea Recons SA. E drept că societatea este, la rândul ei, în subordinea CLM Arad.

Numai că aici, Falcă a simțit „plusul” pa care îl poate acumula. Nu a spus nicio secundă că nu este meritul lui, ci al societății Recons. Că doar nu era prost să o facă!

La fel a procedat, de-a lungul timpului, în situații în care anumite proiecte finanțate de Guvernul României (condus de PSD) în Arad, erau prezentate drept mari realizări ale adimistrației locale.

Comentarii

Ioan Teudan

26.04.2018 12:17
Rusine adrian tolea , rusine olteanului demolator '' dottore '' falca !

Adauga comentariu