Falcă, ”săltat” pe lista PNL pentru europarlamentare. De aia Orban e băiat ”gigel”!

În urmă cu câteva luni, Gheorghe Falcă era printre liberalii nemulțumiți de președintele Ludovic Orban. A făcut ”gargară” în interiorul partidului, însă nu a ieșit public pentru a-l contra pe Orban.

În realitate, Falcă era nemulțumit de faptul că va ocupa doar poziția a zecea pe lista de europarlamentare, un loc imposibil de considerat eligibil. Totuși, lucrurile s-au liniștit...

Acum, Ludovic Orban e din nou ținta unei părți a PNL, care îl vrea debarcat de la conducerea partidului. În aceste condiții, Falcă îi ia apărare. Suspect, am zice noi!

Nu și pentru sursele noastre liberale, surse care ne-au șoptit că primarul Aradului ar avea promis locul 7 pe lista partidului pentru alegerile din luna mai a anului viitor. Un loc mult mai călduț decât ”zecele” inițial.

Acum, Falcă a schimbat ”placa” criticilor la adresa lui Orban și susține că el nu trebuie tras la răspundere pentru referendum. Păi dacă acum câteva luni îi voia capul, cum se explică faptul că nu se folosește de acest nou prilej pentru a cere mazilirea șefului de la București? Locul șapte e mai sus decât zece!

Foto: banatulazi.ro

Comentarii

Cristian

09.10.2018 14:01

Se usureazà de salarul pe minim 1an,da are jițà peste,doar ia prostit atìta timp pe Aràdeni😁🤔

Adauga comentariu