Falcă o dă în bară! Scrie „Brucslles” și tot el îl face prost pe deputatul PSD Adrian Todor!

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a făcut-o, din nou, „de oaie”. S-a enervat rău de tot pe deputatul PSD Arad Adrian Todor, pe care l-a făcut prost. Apoi, a dat un „rateu” în scris: „Brucslles” în loc de Bruxelles sau Brussels.

Deși a fost în nenumărate rânduri în capitala Belgiei, primarul Aradului a ratat scrierea corectă a orașului. Cu toate acestea, tot el este cel care numește „prost” un adversar politic.

Falcă a comentat pe rețeaua Facebook la un comunicat de presă al deputatului social-democrat Adrian Todor. Acesta din urmă aprecia consensul din Consiliul Local Municipal Arad, în ceea ce privește locația monumentului Marii Uniri.

Falcă a fost deranjat că parlamentarul PSD a subliniat absența edilului de la ședința CLM, așa că l-a numit prost.

Gheorghe Falcă nu este la prima ieșire nervoasă la adresa adversarilor politici și nici la prima greșeală făcută în scrierile sale de doctor în comunicare.

Erorile făcute de Gheorghe Falcă, în ultimii ani, au fost semnatale de toată presă, inclusiv de cea centrală. Cu toate acestea, doctorul în comunicare pare decis să continue pe aceeași linie în care își arată incompetența dar și nivelul scăzut de civilizație.

Comentarii

Ioan Teudan

17.04.2018 14:16
Rusine olteanului demolator '' dottore '' falca !

Adauga comentariu