Falcă a fixat un obiectiv îndrăzneţ pentru anul viitor: vrea să ia 64 de primării, un senator şi trei deputaţi

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, spune că au fost fixate ţintele partidului pentru anul care vine. În 2020 vor avea loc alegeri locale şi parlamentare, iar şeful liberalilor arădeni a fixat obiective îndrăzneţe. Falcă spune că are ca ţintă, pentru alegerile locale, obţinerea a 64 de primării din cele 78 ale judeţului Arad. De asemenea, şefia CJA şi un post de vicepreşedinte reprezintă ţintele PNL Arad.  

„Am avut o şedinţă şi ne-am fixat obiectivul politic, care va fi aprobat şi de Consiliul de Coordonare Judeţean. Ne propunem să câştigăm Primăria Arad şi o funcţie de viceprimar, câştigarea Consiliului Judeţean şi un post de vicepreşedinte. De asemenea, ne propunem un obiectiv ambiţios: din cele 78 de primării să câştigăm 64. Nu înseamnă că va fi vreun bai dacă luăm 63 de primării. În cursul lunii ianuarie, domnul Cionca îşi va prezenta programul şi echipa şi domnul Bîlcea îşi va prezenta programul pentru primărie şi o parte din echipă”, a spus Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad.

În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, Falcă spune că ar fi mulţumit dacă PNL va obţine un post de senator şi trei de deputat.

Adauga comentariu