Falcă e în „viitor”, în Japonia. Noi, în prezent, în Arad, cu străzile inundate după o ploaie de jumătate de oră! (VIDEO)

Primarul Gheorghe Falcă este în Japonia, iar de acolo ne spune că a ajuns în „viitor” (declarația e pe bune, nu facem caterincă). Între timp, în prezent, în municipiul pe care îl conduce, ploaia face ravagii pe unele străzi. Sigur, nu e vina lui că plouă însă bălțile formate pe străzile Aradului scot la iveală proiecte făcute pe bani publici, în bătaie de joc.

Canalizarea subdimensionată și asfaltul pus prost dau serioase bătăi de cap șoferilor și pietonilor care sunt nevoiți să intre serios în apă pentru a traversa diferite zone ale orașului.

Arădenii sunt sătui de povești electorale și furioși pe situația din oraș.

Joi seara o ploaie torențială de nici 30 de minute a făcut ca Aradul să arate precum Veneția. Diferența e dată de lipsa gondolelor cu propa încovoiată, ambarcațiuni specifice orașului italian.

În timp ce arădenii se minunau (pentru a „n”-șpea oară) de „lacurile” din cartierul Micălaca, primarul nostru ne transmitea, din capitala Japoniei, că a ajuns în „viitor” și că „abia așteaptă să ajungă în Arad pentru a putea gândi viitorul”!!!. În loc să gândească prezentul, destul de sumbru pentru locuitorii orașului pe care-l păstorește, Falcă are dileme serioase privind ceea ce va urma.

Cel mai probabil și în viitor, la ploi de câteva zeci de minute, orașul va fi la fel de inundat și la fel de îndepărtat de Tokyo.

 Situația inundării anumitor zone din Arad nu este de azi, de ieri, ci de ani buni. În acest timp, din păcate, nu se mișcă vreun deget pentru rezolvarea situației, autoritățile se mulțumesc să trimită echipaje de la Poliția Locală pentru a dirija traficul în zonele afectate și o vidanjeră pentru a „suge” apa de pe străzi. Cam puțin...

Adauga comentariu