Făcută de râs la Profi pe motiv că avea poșeta prea mare! Medic arădean, umilit de un agent de pază!

Un medic arădean a fost umilit la magazinul Profi din Boul Roșu. Femeia a intrat în magazin pentru cumpărături de la casă, însă după ce a plătit produsele a avut parte de o surpriză. S-a trezit cu un agent de pază în fața ei, agent care i-a cerut să îi arate ce are în poșetă. A refuzat! Agentul a insistat și a tras poșeta, suține femeia. „Am intrat la Profi pentru cumpărături de la casă, nu am mers în zona rafturilor. La ieșire, a venit un agent de pază, ulterior am aflat că era de la Stro Security, s-a pus în fața mea și mi-a spus să golesc tot din poșetă. Mi-a spus că e prea mare poșeta pe care o aveam în mână și că el își face datoria. Nu a piuit aparatul care indică faptul că ai produse care nu au trecut prin casa de marcat”, își începe povestea medicul arădean.

Clienta spune că i-a explicat agentului de pază că nu a intrat în zona rafturilor, ci doar la casă pentru mici cumpărături. Mai mult, i-a solicitat agentului să îi arate înregistrările video pe monitor pentru a vedea dacă a observat vreo activitate suspectă. „Nu l-a interesat nicio înregistrare, iar când i-am spus că nu are motive să îmi controleze geanta, a tras de un capăt al acesteia. Am solicitat să cheme Poliția, dacă vrea să controleze ceva, moment în care a cedat. Vreo câteva minute a durat scandalul. M-a făcut de râs în fața celorlalți clienți. Acest agent și-a depășit atribuțiile de serviciu”, mai povestește clienta.

Contactați telefonic, reprezentanții firmei de securitate, spun că totul s-a terminat cu bine, că nu au fost probleme serioase. „ Agentul nu a pus mâna pe doamnă sau pe poșeta ei. Nu i-a vorbit urât. A rugat-o să îi arate ce are în poșetă, însă aceasta a refuzat. Nu s-a luat nicio măsură, întrucât nu erau suficiente date că s-ar fi produs un furt. Noi punem accent pe modul de comportare cu oamenii, acest lucu este cerut de clientul nostru”, spun reprezentanții firmei Stro Security.

În mod normal (în cazul existenței unei suspiciuni de furt), dacă un client al unui magazin refuză să se supună controlului, este solicitată intervenția Poliției. Numai că în acest caz nu s-a întâmplat așa. Agentul de pază a avut o suspiciune, în primă fază, însă după câteva minute s-a răzgândit. A rămas doar tărăboiul.

Adauga comentariu