EXCLUSIV/Update: A fost arestat! Clujeanul Gelu Oltean, fost șef al Serviciului "Doi și-un sfert", a fost reținut pentru trafic de droguri. Procurorii au reținut-o și pe iubita sa, Vanessa Youness, dar si pe “șamanul” Thomas Lishman, ex-ofițer MI6

UPDATE: Surse: Gelu Oltean a fost ARESTAT azi pentru 30 de zile. Judecatorii Tribunalului au aprobat cererea procurorilor DIICOT.

UPDATE2: DIICOT a anunțat oficial că ”trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca” (poate procurorii au vrut să scrie ”drog de mare risc care intră și în componența ”ceaiului” denumit AYAHUASCA - n. red.).

Șoc total în acest weekend când, porivit unor surse din anturajul său, Gelu Oltean fostul șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, cunoscut și sub numele de "Doi și-un sfert", a fost reținut de procurorii DIICOT, alături de iubita sa, Vanessa Youness și de cetățeanul englez Thomas Lishmann. Procurorii au cerut judecătorilor de la Tribunalul Brașov reținerea celor trei pentru aducerea în țară a unor substanțe considerate drog – este vorba despre celebrul ceai "șamanic" Ayahuasca pe care fostul șef al serviciului secret l-a experimentat acum câțiva ani în Peru și pe care, se pare, l-a introdus în țară oferindu-l unor pacienți din București sub egida Clinicii de Medicină Alternativă Youness, fondată de iubita sa.

Se pare că cetățeanul englez arestat în dosar este "șamanul" clinicii, un personaj dubios despre care Gelu Oltean vorbea în anumite anturaje că este un fost ofițer MI6 și care, odata ieșit din "forțe", a cunoscut revelația ceaiului de Ayahuasca, un ceai conținând substanțe halucinogene puternice care se consumă în pădurile din Peru sub îndrumarea unor așa ziși "șamani", experiența fiind considerată de cei mai mulți consumatori/practicanți ca fiind una încredibilă.

În 2018, jurnalistl Liviu Alexa a fost singurul care a dezvăluit relația dintee Gelu Oltean și Youness, arătând opiniei publice detalii exotice din viața cuplului și pasiunea lor comună pentru drogul Ayahuasca. Cei doi l-au dat în judecată pe Liviu Alexa considerând că au fost calomniați, dar arestarea aceasta nu face decât să arate că jurnalistul a avut dreptate.

Adauga comentariu