Eveniment caritabil cu donare de jucării, la Sala Imperial Ballroom

Un nou eveniment caritabil are loc, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18:00, la Sala de evenimente Imperial Ballroom Arad (Piața Olimp – lângă Teba). Evenimetul „Toys for Joy” este organizat de către Asociația A13 împreună cu Asociația Vasile Goldiș – Cetatea Aradului, Asociația Preparandia, SmartFit Studio, SIS Events, în colaborare cu Bijuteria Gold Aztec, Klings – The Drinks, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și sala de evenimente Imperial Ballroom Arad. Scopul lui fiind strângerea prin donații a unor jucării și alte cadouri, cu ocazia sărbătorilor, pentru copiii nevoiași din Arad. Intrarea fiind pe bază de donații de jucării.

„Promitem muzică bună, activități fun şi pentru cei mici, socializare și multă voie bună. Vino la Sala de evenimente Imperial Ballroom şi donează o jucărie pentru cei care nu au!”, anunță organizatorii.

Reprezentanții Asociației A13 au câteva recomandări: ar fi ideal să donați lucruri noi, dar acceptăm și cadouri folosite cu condiția ca acestea să fie în stare bună și complete; dacă sunteți persoană juridică puteți realiza și donații financiare, astfel contribuiți la achiziția mai multor cadouri; pentru donații vă rugăm să ne contactați în mod direct; dacă reprezinți o companie și dorești să implici și colegii, poți organiza o colectă pentru acest eveniment; spune-le prietenilor și familiei tale și distribuie/repostează campania noastră pe rețelele sociale.

 

 

Adauga comentariu