Eva Győrffy, cea care a câştigat numeroase premii pentru contribuția la dezvoltarea artei digitale, va expune la Arad

Eva Győrffy, cea care a câştigat numeroase premii pentru contribuția la dezvoltarea artei digitale va expune la Arad

Arădenii sunt invitați la vernisajul expozitiei de pictură Eva Győrffy-Picturi virtuale, care va avea loc vineri, 13 aprilie 2018 la ora 18 la Galeria Delta Arad.

Eva Győrffy a studiat artele plastice la Cluj-Napoca, şi este membră a Filialei Arad a UAP din anul 1959, a Uniunii de Arte Plastice din Ungariadin 1987 şi a Uniunii de Arte Plastice din Olanda din 2007.

Arta Evei Győrffy este expresivă cu semne de simbolism. Portretele ei au un conținut psihologic. După descoperirea computerului, lucrările câştigâ în culoare, fără a pierde sensibilitatea pictorială.

A expus la Arad, Timișoara, București, Budapesta, Bari, Zrenjanin, Budva, Dordrecht, Gödöllö, Bad Homburg, Mallorca, Purmerend, Zaanstad, Oostzaan, Utrecht, Amsterdam şi multe alte locuri în Europa.  Este prezentă cu picturi virtuale pe diverse site-uri de prestigiu cum e http://www.saatchionline.com/în Londra Marea Britanie, http://moca.virtual.museum în New York Statele Unite sau www.arts-up.info în Savoia Franta. A câştigat premii în Polonia, Statele Unite, Canada și Germania pentru contribuția la dezvoltarea artei digitale.

Lucrările Evei Győrffy pot fi găsite în muzee la Arad și Timișoara și în colecții private în România, Ungaria, Germania, Belgia, Italia, Franța, Olanda, Suedia, Israel, Canada și Statele Unite.

Eva Győrffy trăieşte şi lucrează în Olanda, Amsterdam.

 

Adauga comentariu