Eu îl trimit pe Falcă la Bruxelles prin votul meu!

Sunt Claudia Untaru Crețu, redactor la Ziar de Arad și eu voi merge la vot pe data de 26 mai 2019. Am mers tot timpul și mi se pare normal să o fac, nu vorbesc în calitate de jurnalist, ci de cetățean. Am un drept și voi merge tot timpul să mi-l exercit. Am votat diferit la alegeri de-a lungul timpului. Am votat însă mereu cu cei care m-au convins că merită votul meu. Nu am stat acasă să fiu spectator niciodată,  am fost acolo mereu. Am fost ca jurnalist, dar am fost și ca cetățean. Eu mereu am zis și o mai zic încă o dată, deși risc iar să fiu înjurată: voi, cei care nu mergeți la vot să nu vă mai prind că veți comenta pe la colțuri sau mai nou pe paginile de socializare, nu mergeți, nu vă pasă, nu comentați, tăceți și gata. Știu, e greu să alegi ceva și să mai ai încredere în politicieni după atâția ani de experinețe negative  în care am văzut că unii nu au făcut nimic, alții au încercat, însă România a mers înainte, așa cum a putut, dar a mers.

Noi, alături de ea. Și să vă mai spun ceva acum: fiecare partid luptă să îi denigreze pe ceilați, să îi înjure, iar asta cu m.. e PSD mi-a lăsat un gust amar, nu pentru că se îndrepta mesajul spre ei, putea fi și m..e PNL sau USR tot aia era. Au fost cuvintele care au adus ura, care au adus pe paginile de socializare multe înjurături și  exprimări de huligani. Au întrecut simpatizanții partidelor și membrii lor toate galeriile de fotbal din România cu exprimarea de joasă speță. Ultrașii sunt chiar "pepsi" la înjurături. Nu vă place un partid, un om, foarte bine mergeți la vot și puneți ștampila pe cine v-a convins. Așa arătăm că suntem un popor civilizat nu unul care știe să dea doar m..e. Dacă asta dăm, asta primim.  Tare îmi este că va lua poporul din cauza celor care stau acasă multă m..e, eu nu vreau asta. Dacă voi vreți stați în fotolii, dar să nu vă mai plângeți.

 Eu merg la vot și pun ștampila pe PNL și asta pentru că primarul Gheorghe Falcă dorește să devină europarlamentar, îi dau votul meu, lui și întregului partid. Așa la alegerile pentru Primăria Arad  se poate face o schimbare. Va fi spectacol cu candidații și sigur vor fi surprize. PSD are șanse să iasă în față cu cel mai bun om pe care îl are. Și celelalte partide cum este ALDE sau USR se pot afirma sau chiar un independent. Aradul are nevoie de un pic de adrenalină. Eu o aștept ca cetățean, ca jurnalist. Domnule primar, eu vă trimit la Bruxelles pentru că voi vota duminică cu PNL!

Adauga comentariu