Escrocheria EUROCOMUNICARE – publicăm în exclusivitate maculatura oficială prin care s-au decontat cele două milioane de euro de către SGG

DNA, mai poate să îi ia? Documentele de astăzi prezentate de Strict Secret ar trebui să ducă la sesizarea din oficiu a procurorilor anticorupție.

Prin cele două anchete (AICI și AICI) mustind de date și detalii, Strict Secret a demonstrat la finele lui 2021 ce ciordeală pe bani publici au fost în stare să pună la cale o clică de „reprezentanți ai societății civile” militarizate, cu jurnalistul-facturist Radu Tudor în frunte, secondat de acoperita Alina Bârgăoanu, președinta de azi a ONG-ului Eurocomunicare, cu care Secretariatul General al Guvernului (SGG) a semnat un contract „pe direct” de peste 2 milioane de euro pentru o așa-zisă „strategie de comunicare guvernamentală”. De fapt, pentru a promova vaccinarea, un eșec al Guvernului României, semnalează strictsecret.ro

Adevăratul jurnalist de investigații nu își uită subiectele și le urmărește în timp.

Noi nu am uitat că scandalul Eurocomunicare s-a terminat cu o suspectă liniște media și astăzi o să punem marile întrebări.

Avem și de ce să le punem, am pus mâna pe hârtiile cu care Eurocomunicare și-a justificat foarte simplist încasarea avansului de peste un milion de euro, hârtii fără valoare, trase la imprimantă, cu care va „deconta” și restul sumei până la 11,6 milioane de lei.

Citește în continuare pe STRICTSECRET.RO

 

Adauga comentariu