Emisiunea de duminică „Îngeri fără aripi” este dedicată jurnalistului Răzvan Crețu

O emisiune în memoria jurnalistului Răzvan Crețu va fi difuzată duminică, la Televiziunea Arad, de la ora 17.00. Este vorba despre emisiunea coregrafului Florin Mariș:„Îngeri fără aripi”.

Astfel, într-un platou de poveste s-a filmat emisiunea despre jurnalistul Răzvan Crețu. Vor vorbi subsemnata (colegă și soție), fiul Alexandru și Vasile Sărăndan, redactor Arq.ro. Răzvan Crețu a fost unul dintre jurnaliștii de renume din Arad care a rămas viu în memoria celor care l-au cunoscut și citit de-a lungul carierei sale.  În ultimii ani de viață a scris pentru Ziar de Arad. Răzvan a murit la vârsta de 44 de ani în urma unei boli necruțătoare după o suferință de șase luni.

Emisiunea va continua apoi cu Raul Nica, băiatul care cântă la chitara și Ilinca Sârbu, fata cu vioara. De asemenea, Valentin Căldăraș  și soția sunt invitați să vorbească despre proiectele în care sunt implicați.

Alături de Florin Mariş sunt colega sa, Ioana Hotăran, Miss Top Model of the World România, dar şi jurnalista Izabela Vekas, de această dată în calitate de producător al emisiunii.

 

Comentarii

Florica Dragomir

14.01.2022 23:33
Răzvan, nici acum nu realizez că nu mai este alaturi de nepoata mea,Claudia! Acea boala perfidă l-a răpit atât de timpuriu de lângă puișorul lui Alex,care nu știu cât realizează că scumpul lui tătic a plecat la stele! Despre Răzvan au vorbit prietenii și colegii in cuvinte atât de frumoase ,la superlativ așa c a fost el un om special! L-am cunoscut într-un trist moment al familiei noaste,la inmormantarea socrului său,verișorul meu primar,Întări Ionel și el plecat tot în urma acestei perfide boli! În câteva ore am stat de vorbă cu el ,un om deosebit din toate punctele de vedere,știam mult mai multe despre el de la socrul lui care îl iubea că pe copilul lui! Avea numai cuvinte de lauda pentru Răzvan! Dzeu ia oameni buni,are nevoie de ei acolo! Răzvan scrie acolo despre noi oamenii și scrie frumos pentru că așa era el,un om al frumosului și al adevărului! Dzeu să te aibe în grija suflet frumos,iar ție Claudia și puiuțului vostru multă putere să continuați a va trăi viața frumos! Te admir și te apreciez pentru tot ce faci draga și scumpă mea nepoata! Ești o luptătoare,cinste ție și respect! Vă pupic dulce!

Adauga comentariu