Economista din Arad care exprimă sentimente, trăiri și emoții prin pictură. La începutul lunii septembrie va avea loc un vernisaj!

Arădeanca Ioana Belejan, în vârstă de 43 de ani, de profesie economist, are pictura ca hobby. Și face acest lucru atât de bine, încât, peste câteva zile, lucrările vor fi, din nou, expuse.

„Sunt soție și mamă, iar de profesie economist, însă mereu mi-au plăcut noi provocări. Hobby-ul meu preferat este pictura, hobby care a devenit de trei ani de zile un mod de viață pentru mine, deoarece pictrez aproape zilnic.

 Pictura m-a fascinat dintotdeauna. Mă fascinează culorile și modul în care acestea pot fi «transpuse pe pânză». Cu ajutorul lor poți exprima sentimente, trăiri, emoții. O pictură reușită poate șterge, măcar pentru o clipă, tristețea din sufletul privitorului. În  copilărie  eram  cea  mai  cuminte  fetiță  când  părinții  îmi  puneau  la   îndemână  câteva pensule, culori și hârtie. Pictura este modul în care pot să mă relaxez. Este modul în care pot arăta lumii frumusețea”, mărturisește Ioana. Aceasta a participat până acum la expoziții în mai multe orașe ale țării, printre care și București.

Următoarea expoziție va avea loc în data de 3 septembrie, începând cu ora 15.00, la AOA Garden.

Ioana mai spune despre ea că este artist autodidact, dar în momentul de față, urmeză cursurile de pictură de la Centrul Cultural Județean Arad sub îndrumarea profesoarei Sofia Klemenko.

Cei care doresc să vadă mai multe picturi pot accesa pagina de Facebook  Ioana Belejan.

Pentru mai multe detalii se poate suna la numărul de telefon: 0748 758 758.

Adauga comentariu