După trei ani de bătut apa în piuă, podul Decebal intră în lucru. S-a aşteptat ieşirea din starea de urgenţă pentru a închide circulaţia auto!

De mai bine de trei ani Primăria Arad se tot laudă că va reabilita podul Decebal, aflat în stare avansată de “putrefacţie”. Bucăţi din trepte sunt desprinse de ani buni, şi din loc în loc pe partea destinată pietonilor, au apărut găuri prin care poţi vedea râul.

Din primăvara anului 2017, Primăria Arad promite demararea proiectului, însă din motive doar de administraţie cunoscute, aacestea au tot întârziat.

Lucrările vor presupune  refacerea suprastructurii rutiere și pietonale, aceste lucru însemnând închiderea circulației pe tronsonul: sens giratoriu ştrandul Neptun – podul Decebal – intersecția dintre bd. Decebal și str. Nicolae Bălcescu. Legătura dintre centrul municipiului și cartierul Subcetate se va putea face în Nord, prin Piața Podgoria, sau în Sud, peste Podul Traian. Pentru a fluidiza circulația rutieră de-o parte și de alta a podului, pe durata lucrărilor, semafoarele vor fi oprite în intersecția str. N. Bălcescu cu bd Dragalina.

Adauga comentariu