După ce s-au demolat stadioane „la greu” pentru a face loc unor supermarket-uri, marele necunoscut Arsenie Handra anunță „o nouă victorie a PNL Arad: magazinul Lidl din Grădiște"!

După ce fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, a fost pus la zid din pricina demolării unor stadioane pentru a face loc combinatei Kaufland-Lidl, un consilier municipal, tot liberal, se laudă cu un nou Lidl! De parcă asta a fost singura lui misiune în Consiliul Local Municipal Arad, Arsenie Handra – un consilier local de care nu ați auzit până acum, iese la rampă.

Aruncă pe piață un comunicat de presă făcut pe vreu raft de supermarket și ne anunță că votul lui din CLM a fost hotărâtor, că fără el nu se putea face nimic...  

“Mă bucur că în sfârșit a fost aprobat acest proiect pentru comunitatea din cartierul Grădiște. Consilierii PSD au votat împotriva acestui supermaket în mai multe situații...”, se arată în comunicatul lui Arsenie Handra.

Omul, din dorința de a se lăuda, se face că nu înțelege cum funcționează sistemul. Ăia de la Lidl nu îs atât de imbecili să facă magazin în fața blocului meu, pentru că așa vreu eu, ci fac niște studii, analize de piață, etc. Apoi, dacă acestea sunt ok și arată că există potențial pentru a scoate bani pentru companie, se derulează etapele următoare. Deci, faptul că Handra voia magazin în fața casei e „pepsi” pentru ăia de la Lidl. După cum se laudă și își arogă merite...

Consilieul liberal arată că e cu atât „mai îngrămădit” încât uită de faptul că iubitul lui lider de la partid, fostul primar Gheorghe Falcă, a încasat serios pentru demolarea unor arene de pe raza municipiului. Așa că era mai înțelept să tacă. Dacă tot voia să se laude cuiva, Arsenie Handra trebuia să îi sune pe ăia de la Lidl, să le spună câte eforturi a depus el pentru măreața realizare și poate-poate primea un lebăr sau o sticlă cu suc de roșii.  

Adauga comentariu