După ce a primit fostul sediu al BNR, Ramona Lile așteaptă să i se ofere și candidatura de primar din partea PSD Arad

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a primit, din partea Guvernului României, fostul sediu al BNR de pe bulevardul Revoluției. O clădire centrală ce a fost abandonată de câțiva ani. Cum Ramona Lile, rectorul UAV, este o apropiată a social-democraților arădeni, parlamentarii acestui partid au făcut diligențele necesare, iar hotărârea de guvern nu a avut de așteptat prea mult.

Chiar parlamentarii arădeni ai social-democraților se laudă cu demersurile făcute pentru ca universitatea de stat din Arad să primească acest imobil ce va fi folosit ca sediu pentru rectorat.

„Trecerea fostului sediu al filialei arădene a Băncii Naționale Române, un monument istoric al municipiului, în administrarea Universității „Aurel Vlaicu din Arad“, transfer care a fost aprobat în ședința de miercuri a Guvernului României, în urma demersurilor făcute de conducerea UAV și parlamentarii PSD Arad. Ne bucurăm că prin această hotărâre adoptată de Guvernul României, o clădire reprezentantivă din municipiul Arad revine în administrarea unei instituții locale și se va afla la dispoziția tinerilor arădeni și nu numai, care vor urma cursurile Universității „Aurel Vlaicu“ din Arad“, a arătat într-un comunicat de presă deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

De altfel, numele Ramonei Lile este tot mai des invocat atunci când se pune problema candidatului PSD pentru Primăria Arad. Cum până la alegerile locale sunt mai puțin de doi ani, unele „motoare” încep să fie turate.

Acum că s-a văzut cu imobilul în „buzunar”, Ramona Lile așteaptă o posibilă desemnare care ar putea să o ducă în imobilul situat vizavi de fostul sediu BNR, anume în Palatul Administrativ.

Sursa foto: Facebook UAV

Adauga comentariu