DSP Arad, pe un butoi de pulbere. Directorul economic a ajuns la UPU!

Dimineața de luni a început cu un conflict între doi angajați ai Directiei de Sănătate Publică Arad. Din informațiile pe care le avem este vorba despre fostul director al DSP Arad, Constantin Cătană, actualmente șef al serviciului „Resurse Umane” și directorul economic Iuliu Gheorghe Penzes. Conflictul între cei doi este mai vechi, însă astăzi unul dintre ei a „sărit” la bătaie, deși reprezentanții instituției spun că nu este vorba despre un contact fizic.

„În această dimineață, între doi angajați ai instituției a avut loc o discuție contradictorie, fără a exista un contact fizic. Aceasta a avut loc la intrarea în clădire și a continuat până în secretariatul instituției unde conflictul a fost aplanat. Domnul director economic Penzes Iuliu Gheorghe a solicitat un consult medical, înștiințându-ne ulterior că este în concediu medical”, se arată în comunicatul transmis de DSP Arad.

Redacția Ziar de Arad i-a contactat telefonic pe cei doi angajați. Constantin Cătană nu a răspuns apelului, în timp ce Gheorghe Penzes a stat de vorbă cu noi și a spus că a fost lovit și că va reveni cu detalii amănunțite despre situația creată.

Poliția s-a autosesizat și a început o cercetare în acest caz.

 

Adauga comentariu