Drogul Zombie a ajuns și la Arad

Drogul Zombie a ajuns și la Arad. Site-ul aradon a prezentat un filmuleț în care un tânăr stătea în genunchi în mijlocul străzii. Autoturismele care au intrat pe stradă au oprit, iar doi dintre șoferi au coborât și au încercat să vorbească cu tânărul pentru a-l determina să se ridice de pe șosea, însă în zadar.

Pe filmuleț se vede cum conducătorii auto l-au luat pe tânăr de brațe și l-au pus pe spațiul verde (acoperit cu zăpadă) de lângă partea carosabilă, însă acesta s-a târât înapoi.

Conform aradon.ro „într-un final au reușit să-l tragă de pe drum, punându-l pe zăpadă. Tânărul stătea întins pe burtă, cu capul ridicat și nu mișca. Privirea îi era fixă și nu răspundea la nicio întrebare. O ambulanță a fost solicitată la fața locului, cadrele medicale transportând-l la Unitatea de Primiri Urgențe Arad. Tânărul nu avea niciun act de identitate asupra sa”.

Amintim că în luna septembire imaginile cu tinerii din Câmpia Turzii, județul Cluj, care abia se ţineau pe picioare şi păreau "zombie” într-un film de groază au şocat toată România. Tinerii sunt elevi de lice.

Gigel Lazăr, directorul Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), spune că acest drog sintetic este atât de puternic încât consumatorii pur şi simplu îşi „prăjesc” creierul. Acest drog, K2, ar fi apărut pentru prima data în SUA, în 2010 – 2011, şi a fost trecut rapid pe lista substanţelor interzise, din cauza efectelor devastatoare pe care le are asupra celor care-l consumă. În România, drogul, care este un fel de marijuana sintetică, a ajuns abia anul acesta.

FOTO si Video Ioana Costaș - Aradon 

Adauga comentariu