Două persoane au fost rănite, în urma unor accidente produse în municipiul Arad!

Două accidente de circulaţie au avut loc în cursuls erii de vineri, pe străzile municipiului Arad. La interval de 15 minute, două persoane au fost rănite, în urma incidentelor respective.

“Un bărbat de 63 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe strada Faurilor, iar la intersecția cu strada Anton Pann nu a respectat semnificația indicatorului “cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 38 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 38 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Al doilea eveniment rutier a avut loc în cursul serii trecute. În acest caz, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Hunedoara Timișană (aparţinătoare de comuna Şagu) a condus un autoturism pe strada Miron Costin, la un moment-dat accidentând ușor un bărbat de 46 de ani, din județul Mureș, care traversa strada prin loc nepermis.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă în ambele cazuri.

Adauga comentariu