Două persoane au ajuns în spital, în urma unui accident produs în apropiere de Şimand. O femeie a fost proiectată prin parbriz

Un accident de circulaţie a avut loc în cursul zilei de miercuri. Şoferul unui Renault, care circula dinspre Arad spre Şimand, a pierdut controlul volanului şi a izbit violent o maşină ce venea din sens opus.

Un bărbat din Hunedoara şi o femeie care se afla cu el în maşină au fost răniţi, ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.

“Un bărbat de 50 de ani din Șimand, a condus un autoturism marca Renault, pe DN 79 înspre Arad, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un șofer de 47 de ani, din Hunedoara. În urma accidentului a rezultat accidentarea ușoară a șoferului din autorism și a pasagerei, o femeie de 48 de ani din Șimad”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Femeia accidentată mai grav afre 48 de ani şi este din localitatea Şimand. A fost preluată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe, care spun că a a suferit multiple traumatisme şi leziuni. Aceasta a suferit fracturi costale şi de bazin.

Bărbatul a suferit traumatisme şi fracturi costale.

Adauga comentariu