Două accidente rutiere au avut loc sâmbătă dimineaţa pe drumurile din Arad. În total sunt şapte victime!

Două accidente rutiere au avut loc în cursul dimineţii de sâmbătă. În total, nu mai puţin de şapte persoane au fost rănite!

Primul accidnet a avut loc pe drumul dintre Pilu şi Socodor. Impactul dintre două autoturisme s-a soldat cu două victime.

La doar câteva minute distanţă, un alt accident avea să se producă la intersectia drumului Curtici cu Santana, pe Drumul Naţional  79. Aici au fost cinci victime, dintre care una încarcerată.

În ambele situaţii, la faţa locului sunt prezente echipajele ISU şi ale IPJ.

UPDATE:  Victima încarcerată a decedat. Este vorba despre un bărbat. De asemenea, încă doi bărbaţi sunt răniţi, unul cu traumatism cranio-facial şi altul cu traumatism toracic, dar şi un copil.

Pompierii arădeni au anunţat încă un accident care a avut loc pe DN 79, la o distanţă de 1 kilometru de sensul giratoriu de la Sântana spre Şimand. În urma acestuia o persoană este rănită. Drumul este blocat pe ambele sensuri. 

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că în aceasta dimineața, în jurul orei 10,50, un bărbat de 62 de ani din Sântana a condus un autoturism pe DJ 792C, din direcția DN 79 înspre Curtici, și din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo a pătruns pe contrasens, unde acroșat un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 35 de ani din Nădab.

În urma impactului în rezultat decesul conducătorului auto de 62 de ani din Sântana. Au mai fost răniți ușor trei pasageri din autoturismul acroșat respectiv doi bărbați de 50 și 42 de ani și un minor de 11 ani”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Adauga comentariu