Dorel Căprar îl atacă pe Marcel Ciolacu: “Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune extrem de gravă”

Deputatul PSD Dorel Căprar l-a criticat pe şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu, în urma adoptării tacite a a proiectului de lege care acordă autonomie Ținutului Secuiesc. Parlamentarul arădean a avut o reacţie virulentă pe reţelele sociale şi solicită explicaţii liderului de partid.

“Ce-avem noi aici? Avem una bucată țară, neprețuită, pentru mine și mulți alți români, monedă de schimb pentru alții, printre care și Marcel Ciolacu, țară negociată ,răstignită și dată pe bucăți. Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă AUTONOMIE așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de gravă din toate punctele de vedere ci și o trădare asupra suveranității naționale a statului român. În acest moment PSD-ul condus de Ciolacu şi Stănescu, conduşi şi ei la randul lor de cine ştie cine, au vândut interesele naționale ale României, au rupt țara în favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu si complicilor lui, așa cum a respectat democrația și la Arad, în cadrul PSD, tot așa și acum, fără să clipească aruncă țara în mâinile unor grupuri de interese. De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi țara? Care sunt interesele tale? Dacă te uiți în oglindă ești mulțumit de ceea ce vezi? Iată, Marcel Ciolacu dovedește încă o dată că nu are cum să conteze pentru el statutul PSD dacă nu contează integritatea țării! Colegilor din PSD le spun că partidul va muri pe mâna acestui vânzător de țară și de neam”, a postat Dorel Căprar pe Facebook.

Adauga comentariu