Dorel Căprar ar putea ajunge ministru în locul lui Fifor. În septembrie declara, pentru Ziar de Arad, că toţi miniştrii sunt foarte buni!!!

Preşedintele PSD Arad, deputul Dorel Căprar, ar putea ajunge ministru al Apărării. Conform mai multor publicaţii centrale, senatorul Mihai Fifor ar urma să fie remaniat. Unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe actualul şef de la Apărare este cel al liderului PSD Arad – Dorel Căprar.

Interesant este faptul că în cursul lunii septembrie, adică în urmă cu o lună şi jumătate, Dorel Căprar declara pentru Ziar de Arad că niciun ministru nu trebuie remaniat (citeşte aici: Deputaţii PSD Arad nu concep o schimbare a preşedintelui Liviu Dragnea. Se feresc să vorbească despre remanierea unor miniştri). Acum...se fereşte de declaraţii de presă. „Te sun eu mai târziu...” - a fost singura propoziţie pe care am putut să o „smulgem” din gura şefului Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor.  

Şi ca să revenim la data de 13 septembrie 2018, iată ce ne declara atunci Dorel Căprar: „Nu cred că ar trebui remaniat vreun ministru, toţi sunt foarte buni. Dacă se va decide vreo remaniere... vom vedea”.

La acea vreme se discuta intens despre o posibilă remaniere, aceasta fiind amânată de conducerea centrală a PSD până după referendum.

Acum, că „ploile” îi sunt favorabile, Căprar nu ar refuza o eventuală numire. Şi... cu siguranţă nu ar mai afirma că toţi miniştrii sunt foarte buni!

Adauga comentariu