Domnule Falcă, aşa se parchează? Şi-a lăsat maşina pe pista de biciclete şi pe trecere, dovedind că viitorul e „Miserupia”!

Primarul Gheorghe Falcă arată că i se rupe de tot şi de toate. Zilele trecute şi-a parcat bolidul de lux, la intersecţia bulevardului Revoluţiei cu strada Lucian Blaga.

Nu a avut nicio emoţie că ocupă o parte a pistei de biciclete şi nici că „pişcă” din trecerea pentru pietoni.

 Lui i se rupe! El face ce vrea şi nimeni nu îl ia la întrebări...cel puţin prin oraşul pe care-l conduce de mai bine de 14 ani.

Nu ai cum, ca angajat al Poliţiei Locale, de exemplu, să te iei de maşina cu REP, că doar nu vrei să rămâi fără serviciu. Probabil că asta a fost şi gândirea, deloc normală, a celor care ar trebui să ia măsuri împotriva şoferilor ce parchează aiurea.

De ridicat maşina, nici vorbă! Cum dracu să te trezeşti tu, angajat al Primăriei Arad (via Recons), că vine primarul cu şaorma în mână şi îşi vede bolidul suspendat în nişte chingi, gata să fie dus la locul din care îl poate recupera doar după ce plăteşte nişte taxe.

 Să nu credeţi cumva că este prima abatere de acest gen a edilului şef. A mai fost surprins cu maşina parcată aiurea şi acum câteva luni, când a participat la un eveniment organizat la Centrul Militar din Arad. Aici, tot fără nicio emoţie, a blocat poarta de intrare în instituţie.

Cel mai probabil, viitoru care ne aşteaptă nu este cel din Japonia pe care îl tot proclamă, ci din celebra ţară „Miserupia”.

Comentarii

Jack

18.06.2018 16:32

Educatie din padure....de la brad...!!talibanul falca..

Adauga comentariu