Doliu în Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipovana. A murit Florin Ursulescu!

Doliu în familia Ansamblului Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipovana. Cel care a învăţat sute de copiii primii pași de dans a murit. Florin Ursulescu era cunoscut cu probleme cardiace.  

„Cel care ne-a învățat primi pași de dans, cel care ne-a învățat să iubim muzica populară, cel care ne-a iubit ca pe copiii lui nu mai este printre noi!A plecat spre un loc mai bun!A plecat în cer să înveţe cu răbdarea și cu măiestria lui și îngerii să joace! Nu va vom uita niciodată!”, este mesajul celor care au făcut parte din Ansamblu.

Un alt mesaj vine de la Valentin Căldăraş: „Astăzi s-a stins un domn care mi-a fost ca și tata, instructor și mentor al acestei vieți. Atunci când l-am cunoscut pe domnul Florin Ursulescu  aveam  17 ani și încă eram în sistemul de protecţie... Acest domn a fost totul, fericirea noastră, emoția noastră. Cuvintele nu sunt de găsit pentru ce a însemnat acest domn și nu pot decât să îl rog pe bunul Dumnezeu să îl odihnească în împărăția cerurilor și familiei rămase multă putere pentru a trece peste cumplita durere care a venit peste ei. Mulțumim pentru fiecare pas, răbdare, timp, iubire și pasiune creată în acest ansamblu. 

 

Comentarii

Alberto Grasu

08.05.2021 02:00

Dumnezeu sa-L ierte!

Adauga comentariu