Doi tineri din județul Arad au fost reținuți pentru furt de bani și bijuterii. Au rupt gardul, au forțat ușa și au intrat în casa vecinilor

Doi bărbați bănuiți de un furt de bani și bijuterii în valoare de 25.000 de lei au fost prinși și reținuți de către Polițiștii Secției nr.1 rurale Arad. 

„La data de 28 Ianuarie a.c., politiștii au fost sesizați despre comiterea unui furt din locuință de pe raza localității Secusigiu. La scurt timp de la comiterea faptei, polițiștii au identificat doi localnici bănuiți de comiterea activității infracționale. Din cercetări a reieșit că bărbații, de 21 și 28 de ani, ambii din Secusigiu, prin ruperea gardului împrejmuitor și forțarea ușii de acces, ar fi pătruns intr-un imobil de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras 20.000 de lei și monede din aur. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 25.000 de lei, a fost recuperate”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca la expirarea măsurii să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adauga comentariu