Doi tineri din Arad sunt cercetaţi pentru trafic de droguri. Întreţineau o cultură formată din 35 de plante

Poliţiştii arădeni au descoperit o cultură outdoor de cannabis, formată din 35 de plante. Doi tineri sunt cei care intreţineau întrega cultură.

„La data de 28 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Arad, au desfășurat o acțiune privind combaterea traficul de droguri de risc, în județul Arad.

În urma activității desfășurate, a fost descoperită o cultură outdoor de cannabis, formată din 35 de plante, de aproximativ 103 kg. de masă verde și 16 kg. de cannabis, masă verde recoltată, provenind din aceeași cultură. Doi tineri sunt cei care intreţineau întrega cultură.

Din cercetări a reieșit că doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, din municipiul Arad, ar fi inițiat și întreținut cultura de cannabis, în vederea consumului și comercializării.

Plantele și masa verde recoltată au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Tinerii au fost conduși la audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore,sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Miercuri cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Arad, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor Orașului Ineu.

Adauga comentariu